«Άρωμα Βαρετάδας» – Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία εθελοντισμού

«Άρωμα Βαρετάδας» – Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία εθελοντισμού

Με προθυμία και αίσθημα προσφοράς, περισσότερα από 60 άτομα κάτοικοι της Βαρετάδας, μικροί – μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, ανέλαβαν δράση με στόχο να ομορφύνουν και να καθαρίσουν το χωριό τους.
Οι κάτοικοι και κυρίως οι νέοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έδωσαν μια νέα εικόνα στον χωριό τους.
Σημαντική ήταν οι ανταπόκριση των κατοίκων της Βαρετάδας στο κάλεσμα της ομάδας των εθελοντών του χωριού «Άρωμα Βαρετάδας» και με ότι μηχάνημα είχε ο καθένας και κυρίως με πολύ διάθεση συμμετείχαν στις εργασίες καθαρισμού δημοτικών χώρων από χόρτα, σκουπίδια, επισκευές δημοτικών κτιρίων, καλλωπισμό πλατείας, και δρόμων με γκράφιτι, τοποθέτηση πινακίδων για την καθαριότητα, καθαρισμό μονοπατιών και πολλές άλλες ακόμη αισθητικές παρεμβάσεις. Με κόστος υλικών γύρω στα 1.000€ που επωμίστηκαν οι ίδιοι το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, στόχος των εθελοντών είναι να βελτιώσουν την εικόνα του χωριού και φαίνεται πως τα κατάφεραν. Μέσα στο καλοκαίρι θα προχωρήσουν και σε άλλες δράσεις, δίνοντας το καλλιτεχνικό τους στίγμα.
Η πρωτοβουλία των εθελοντών στη Βαρετάδα είναι μια πράξη που πρέπει να βρει μιμητές και σε άλλα χωριά του δήμου και της Ελλάδας ολόκληρης!


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

 

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*