Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αποφασίζει να “σώσει” τη Δρόσω – Η συγκλονιστική συνάντηση με την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αποφασίζει να “σώσει” τη Δρόσω – Η συγκλονιστική συνάντηση με την Ελένη

Τεράστια εξέλιξη θα έχει ο ρόλος του Κωνσταντη στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.
Ο Κωνσταντής, που υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκοβάλη θα είναι από τους πρώτους που θα μάθει τα νέα της Δρόσως και θα πάρει μια απόφαση που αφορά τη ζωή της μικρότερης αδερφής Σταμίρη.
Ο σκληρός μέχρι πρότινος ήρωας στις Άγριες Μέλισσες θα τη συναντήσει στην Τρούμπα και θα δυσκολευτεί να την αναγνωρίσει. Οι ματιές που ανταλλάσσουν μαρτυρούν πολλά για τα δύο πρόσωπα.
Ο Κωνσταντής από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που σίγουρα θ’ αλλάξει και πάλι της ζωής της Δρόσως. Ο υιός Σεβαστός μόλις πληροφορείται ότι η Ελένη αποφυλακίζεται την παρακαλεί να τον ακολουθήσει. Εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τι είναι αυτό που την περιμένει.
Οι δύο τους καταφθάνουν στην Τρούμπα. Η Ελένη δεν πιστεύει στα μάτια της, αντικρίζοντας τη μικρή της αδερφή να τραγουδά σε καμπαρέ. Από εκείνη τη στιγμή η μεγάλη αδελφή Σταμίρη διαπιστώνει ότι είναι η στιγμή να σταθεί και πάλι δίπλα στην αδελφή της, απομακρύνοντάς της από τον κόσμο της νύχτας. Ο Κωνσταντής αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κατήφορο της Δρόσως. Δηλώνει όμως στην Ελένη ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη Δρόσω.
Κίνηση ματ λοιπόν από Ασημίνα αλλά και Κωνσταντή, στις Άγριες Μέλισσες, και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*