Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος Αμφιλοχίας Άγιος Αθανάσιος

Δημοσιεύτηκε

στις

188

Με την πάνδημη συμμετοχή των Αρχών του τόπου και του ευσεβούς λαού της Αμφιλοχίας, πραγματοποιήθηκε η φετινή Πανήγυρις του Ιερού Ναού του Αγίου  ενδόξου Αθανασίου πολιούχου της Αμφιλοχίας. Το εσπέρας της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου  τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ΄ αρτοκλασίας. Το πρωί σήμερα αγιώνυμον ημέρα της εορτής  του Αγίου Αθανασίου, τελέσθηκαν ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κ. Κοσμά
Στον κατάμεστο από πιστούς ιστορικό Ναό, ο   πρωτοσύγκελος Επιφάνειος  αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου την δράση του και το σπουδαίο έργο του.
Μετά το πέρας της τελετής ο Μητροπολίτης κ. Κ. Κοσμάς  χειροθέτησε αναγνώστη το μαθητή Χρήστο Κυρόσιμο. Στη συνέχεια ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου, με περιφορά στην πόλη της Αμφιλοχίας συνοδείας της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου. Με την ολοκλήρωση της τελετής  προσφέρθηκε  καφέ σε αίθουσα του Αγίου Αθανασίου.
Στον εορτασμό του πολιούχου Αμφιλοχίας , το παρόν έδωσαν, ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας , ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απ. Κοιμήσης , ο βουλευτής κ.Κ. Μπαρμπαρούσης, κ. Γ. Πρεβεζάνος , περιφερειακός  σύμβουλος κ. Τσόγκας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φωτορεπορτάζ-Βίντεο: Μαρία Ζαβιτσάνου

YouTube player
YouTube player
YouTube player
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

    20/01/2014 at 00:45

    Με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε ο πολιούχος της Αμφιλοχίας σήμερα και με τη δέουσα συμπνοια και υποκρισία οι περιφερειακοί και τοπικοί, εκκλησιαστικοί, πολιτικοί και δημοτικοί ηγέτες παραβρέθηκαν έχοντας στο πλάι τους τον εκπρόσωπο της ΄΄Χρυσής Αυγής”. Ευτυχώς, ουδόλως εταράχθη το πνεύμα της κατάνυξης και της ευλάβειας από την παρουσία ενός εκπροσώπου εγκληματικής, φασιστικής συμμορίας και ιδεολογικού απογόνου του Χίτλερ.
    ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

  2. Λαική συσπείρωση

    20/01/2014 at 10:12

    ΜΕ ΤΗ ΔΈΟΥΣΑ ΛΑΜΠΟΤΗΤΑ και τη…… δέουσα σύμπνοια και υποκρισία γιατί ουδόλως εταράχθη το πνεύμα κατάνιξης και ευλάβειας όλων αυτών που εκπροσωπούσαν τη πολιτικήκαι πνευματική ηγεσία ,τοπικά και περιφερειακά, από την παρουσία εκπροσώπου της εγκληματικής φασιστικής συμμορίας της χρυσής αυγής και ιδεολογικού απογόνου του Χιτλερ…….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *