35 Εθελόντριες βάπτισαν τη 2χρονη Αικατερίνη…

35 Εθελόντριες βάπτισαν τη 2χρονη Αικατερίνη…

Οι εθελόντριες εκτός από την προετοιμασία του φαγητού στηρίζουν, με όποιον τρόπο μπορούν τους συνανθρώπους μας, που σιτίζονται καθημερινά από το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου. Έτσι , τριάντα πέντε εθελόντριες αγκάλιασαν την οικογένειά ενός δίχρονου, αβάπτιστου κοριτσιού, αποφασίζοντας να το βαπτίσουν. Συγκέντρωσαν χρήματα και με προσωπική εργασία προετοίμασαν όλα τα απαραίτητα για το μυστήριο της βάπτισης. Μαρτυρικά , λαδόπανα , λαμπάδες, μπομπονιέρες και γλυκά ήταν όλα φτιαγμένα από τις ίδιες με αγάπη για τη νεοφώτιστη. Η βάπτιση τελέστηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας.
Η νεοφώτιστη Αικατερίνη είναι ένα αγγελούδι, που με τη χάρη του Θεού θα κοιτάει μπροστά έχοντας στο πλευρό της τόσο την οικογένειά της, όσο και τις νονές της, που θα τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.
Να ζήσει και να έχει τη χάρη του Θεού!!!

vaptisi_ethelontes (2) vaptisi_ethelontes (3) vaptisi_ethelontes (4) vaptisi_ethelontes (5) vaptisi_ethelontes (6) vaptisi_ethelontes (7) vaptisi_ethelontes (8) vaptisi_ethelontes (9) vaptisi_ethelontes (10)

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*