Connect with us

ΥΓΕΙΑ

Στο ΠΓΝ Ιωαννίνων η πρώτη Πανελλήνια σε δημόσιο νοσοκομείο επέμβαση διαδερμικής επιδιόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας

Δημοσιεύτηκε

στις

53

Ανακοίνωση του ΠΓΝ Ιωαννίνων για την επιτυχημένη Πανελλήνια σε δημόσιο νοσοκομείο επέμβαση διαδερμικής επιδιόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας (ΜitraClip).

“Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους πολίτες της περιοχής ότι στο νοσοκομείο μας, μετά από μια μακρά εμπειρία επεμβάσεων διαδερμικής αντικατάστασης αορτικών βαλβίδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η πρώτη Πανελλήνια σε δημόσιο νοσοκομείο επέμβαση διαδερμικής επιδιόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας (ΜitraClip).
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή Καρδιολογίας κ. Λάμπρο Μιχάλη, Διευθυντή της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, και τους Καρδιολόγους κ. Λ. Λάκκα και Δ. Νίκα, με τη συνεργασία της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου μας.
Το Νοσοκομείο μας διαθέτει το μόνο πιστοποιημένο Κέντρο για επιδιόρθωση βαλβιδοπαθήσεων στη Βορειοδυτική Ελλάδα.
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων συνεχίζει τη σταθερή του πορεία προς την πρωτοπορία και την καινοτομία, ενσωματώνοντας νέες τεχνικές και θεραπείες, αναβαθμίζοντας τις ήδη υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ηπείρου και ολόκληρης της ΒΔ Ελλάδας.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζοντας την ικανοποίησή της συγχαίρει και δημοσίως τον καθηγητή κ. Λ. Μιχάλη, τους ιατρούς κ. Λ. Λάκκα και Δ. Νίκα την Καρδιοχειρουργική Κλινική και όλους τους συμμετέχοντες στην πρώτη αυτή επιτυχημένη επεμβατική πράξη. “

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *