Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Αμφιλοχίας Σοφία Ανδρίκουλα

Δημοσιεύτηκε

στις

190

Σε μία κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» υποδέχθηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι ετεροδημότες της Αθήνας την υποψήφια δήμαρχο Αμφιλοχίας Σοφία Ανδρίκουλα.
Η παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημά τους κατά την ομιλία της κατέδειξαν το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί υπέρ της και την αποδοχή που έχει στον κόσμο ο τρόπος που έδωσε τον προεκλογικό της αγώνα αλλά και οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού της «Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινών».
Η Σοφία Ανδρίκουλα ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξής της, ανέφερε τα προβλήματα για τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν λύσεις από την επομένη των εκλογών, παρουσίασε επιγραμματικά τους στόχους της για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου.
Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση υποψήφιων του συνδυασμού.

 

 

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
4 Comments

4 Comments

  1. Gerasimos

    19/05/2019 at 22:44

    Μπράβο Σοφία!!! Ήσουν εξαιρετική, συγχαρητήρια!
    Και εννοείται ότι μακράν είχες τον περισσότερο κόσμο και από τον Βασίλα και τον Κοιμήση. Πιστεύουμε σε σένα και καιρός να γυρίσει σελίδα αυτός ο τόπος! Ανυπομονούμε να σε δούμε δήμαρχο και να καθαρίσει η βρωμιά. Ετοιμαστείτε να φάτε τη σκόνη μας, εμεις θα βγούμε με την αξία μας και ούτε θέλουμε τη βοήθεια κανενός αντιπάλου!

  2. Νικος

    20/05/2019 at 22:11

    Καλή επιτυχία Σοφία

  3. Nikos

    20/05/2019 at 22:13

    Καλή επιτυχία Σοφία

  4. ΤΑΚΗΣ

    23/05/2019 at 09:07

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *