Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπύρος Καρβέλης: “Μετά από 5 χρόνια μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια! Συνεχίζουμε δυναμικά!”

Δημοσιεύτηκε

στις

47

Ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δήμος για τα παιδιά μας», Σπύρος Καρβέλης σε ευχαριστήριο μήνυμά του, με αφορμή τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, σημειώνει:
«Την προσεχή Κυριακή 26 Μαΐου 2019 όλοι οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία κρινόμαστε, θετικά ή αρνητικά. Μετά από 5 περίπου χρόνια που ασκώ τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Μεσολογγίου, στον τομέα «διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών» αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθύνω θερμές ευχαριστίες, στο προσωπικό των υπηρεσιών του δήμου για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η πανθομολογούμενη βελτίωση των υπηρεσιών προς του πολίτες.
Παρά τις όποιες αντιξοότητες και παθογένειες ή τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν, είμαι βέβαιος ότι, τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πολίτες αναγνωρίζουν, ότι έγιναν πολλά βήματα, για τον εκσυγχρονισμό της διοικητικής λειτουργίας του δήμου.
Γνώμονας για ότι έγινε ήταν και παραμένει η αρχή “Πρώτα ο πολίτης”.
Για πολλούς πριν πέντε η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών από διάφορα κτήρια που στεγαζόταν σε ένα κτήριο φάνταζε σαν «όνειρο». Η μετεγκατάσταση έγινε.
Η εξυπηρέτηση των πολιτών βελτιώθηκε και ταυτόχρονα με την πολίτική μας αυτή απόφαση διασώθηκε από την οικονομική κατάρρευση το πιο ιστορικό κοινωφελές σωματείο της πόλης, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μεσολογγίου.
Από τη βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας του δήμου θα σταθώ σε ένα σημείο. Μετά από πολλά χρόνια έγινε εφικτή, η σχεδόν άμεση πληρωμή των προμηθευτών του δήμου, για υπηρεσίες και αγαθά. Κάτι που πιστεύω ότι είναι σημαντικό, αφενός για την αγορά, με δεδομένη την οικονομική κρίση και αφετέρου για τα οικονομικά του δήμου, αφού αυτές οι προμήθειες γίνονται χωρίς τα «καπέλα» του παρελθόντος.
Ζητώντας ταπεινά συγνώμη σε όσους νομίζουν, ότι αδικήθηκαν από την άσκηση των καθηκόντων μου – κάτι που εάν συνέβη προφανώς και δεν έγινε σκόπιμα – πιστεύω ότι συνέβαλα να κάνει ο τόπος μας, ένα βήμα μπρος.
Ένα βήμα, που είμαι βέβαιος, ότι από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σε κάθε σημείο του δήμου μας αναγνωρίζεται ότι έγινε.
Μόνο που για να υπάρξει συνέχεια απαιτείται η ισχυρή υπερψήφιση του συνδυασμού μας την προσεχή Κυριακή 26 Μαΐου για να σταλεί ένα σαφές μήνυμα: «Το Μεσολόγγι δεν γυρίζει πίσω!»
Με τις σκέψεις αυτές θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο που για πέντε χρόνια με εμπιστεύτηκε στη νευραλγική θέση της Αντιδημαρχίας «διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών», όλους τους συναδέλφους στη δημοτική αρχή, τους προέδρους όλων των κοινοτήτων, όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ακόμη και αυτούς που «κιότεψαν», αλλά και τους ελάχιστους που επέλεξαν ως πολιτική πρακτική, τη λασπολογία.
Τέλος να τονίσω ότι μετά από πέντε χρόνια μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια! Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη ηθική μου, ικανοποίηση! Συνεχίζουμε!»

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *