Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Παναμβρακικός

Δημοσιεύτηκε

στις

43

Σε ένα παιχνίδι που είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, καλύτερος ο Παναμβρακικός έκλεισε νικηφόρα τη φετινή σεζόν. Με ένα γκολ στο 15΄του πρώτου ημιχρόνου από τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Απ. Τσιούνη, ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας 4 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη ΑΕ Μεσολογγίου. Απομένουν πλέον 6 αγωνιστικές των αγώνων μπαράζ για δούμε αν η ομάδα της Μπούκας θα καταφέρει να πετύχει το στόχο που είναι η άνοδος στα σαλόνια της Γ Εθνικής.
Οι φάσεις του αγώνα:
15’ Σουτ πλασέ μέσα από την περιοχή του Τσιούνη Απ., ανοίγει το σκορ 1-0.
25’ Σουτ του Τσιούνη Απ., διώχνει με δυσκολία με τα πόδια ο Μπαλάφας.
45’ Δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Τσιούνη Απ., διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο Μπαλάφας.
63΄ Σουτ του Τσιούνη Απ., ψηλά άουτ.
80’ Δυνατό σουτ του Τσιούνη Απ., μέσα από την περιοχή διώχνει σε κόρνερ ο Μπαλάφας.
90’ Ο Σαμψώνας πιάνει δυνατό σουτ μέσα στη μικρή περιοχή, δύσκολη απόκρουση ο Μπαλάφας.
Διακριθέντες:
Παναμβρακικός: Τσιούνης Απ., Δράκος, Μούτσα.
Θύελλα: Ρεπανίδας, Κούσης, Τσιμπούκας
Συνθέσεις:
Παναμβρακικός Μπούκας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Φωτόπουλος (7’ Ρόκκος), Μακρής, Βασιλάρης, Κοκώνης Κάκκος, Λαγοπάτης (87′ Καβαλλάρης Κ.), Τσιούνης Απ., Δράκος, Μούτσα, Καβαλλάρης Αθ., Τσιούνης Π. (85′ Σαμψώνας)
Θύελλα Παραβόλας (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάφας, Σταμάτης Αλ. (46′ Ντζάλας), Μπλέτσας (63′ Κονδύλης), Ρόκκος, Ταμπάκης, Κόκκαλης (80′ Ζώγας), Ρεπανίδας, Ράπτης, Τσιμπούκας, Κούσης, Λιάρος.

YouTube player

Πρόεδρος του Παναμβρακικού Μάρκος Φουρλάνης
Ο πρόεδρος και η Διοίκηση συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος 2016-2017.
Εύχεται να παραμείνουν στην πρώτη θέση, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ Εθνική, που ήταν και ο στόχος από την αρχή της χρονιάς.
Η ομάδα του Παναμβρακικού στη φετινή πετυχημένη πορεία της κατάφερε να δημιουργήσει ρεκόρ, έχοντας 11 εκτός έδρας νίκες που δεν έχει σημειώσει ξανά άλλη ομάδα. Ο πρώτος σκόρερ της Α κατηγορία προέρχεται από την ομάδα της Μπούκας και είναι ο Τσιούνης Απόστολος και είναι επίσης μια ομάδα με ήθος καθώς κανείς παίχτης δεν αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.
Καλούμε το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να ενισχύσει την ομάδα στους αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Προπονητής Β. Ξανθόπουλος
Θα ήθελα να συγχαρώ την διοίκηση και τους παίχτες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και τον προκάτοχο μου Γιάννη Μακρή, ώστε ο Παναμβρακικός να έχει καπαρώσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας μέχρι τους αγώνες μπαράζ.
Οι αγώνες μπαράζ θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, με 3 ομάδες που έχουν πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Εύχομαι οι αγώνες μπαράζ να παιχτούν στον αγωνιστικό χώρο και ο καλύτερος να βγει πρωταθλητής.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Ευχαριστούμε το πρόεδρο γιατί είναι κοντά στην ομάδα ηθικά και υλικά και δίνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα.
Ρεπορταζ: Ηλίας Νακόπουλος

Αποτελέσματα 3οης αγωνιστικής

Παναμβρακικός Θύελλα Παρ. 1-0

ΑΕ Βάλτου Αμφίλοχος 3-0

Advertisement

Φλόγα Παλ. Αχελώος Αγγ. 3-0
Όμηρος Ν. Ατρόμητος Αντ. 0-2
Θέρμιος Απ. ΑΕ Μεσολογγίου 0-1

Αμβρακικός Λ Αν. Θέρμου 0-3αα
ΑΟ Χάλκειας Ναυπακτιακός 0-2
Άρης Αιτ Απόλλων Δ. 0-3αα

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *