Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με την απειλή κυνηγετικού όπλου έδεσαν μάνα και γιο σε αγροικία στην Χρυσοβίτσα

Δημοσιεύτηκε

στις

38

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται εδώ και περισσότερο από ένα 24ωρο οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο κακοποιών που λήστεψαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου έναν 45χρονο κτηνοτρόφο και την 74χρονη μητέρα του στο Ξηρικό Χρυσοβίτσας. Οι Αλβανοί δράστες έδρασαν με πρωτοφανή αγριότητα δένοντας πισθάγκωνα και φιμώνοντας τον 45χρονο και την ηλικιωμένη γυναίκα, προκειμένου να έχουν όλο τον χρόνο για να ερευνήσουν το σπίτι και να βρουν χρήματα. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν να αποσπάσουν, ήταν μία καραμπίνα.
Ο 45χρονος παρέμεινε δεμένος για αρκετή ώρα 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του, στο σημείο όπου τον συνάντησαν οι δύο Αλβανοί, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν αυτή που κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να ειδοποιήσει γείτονες και συγγενείς, που με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι, ωστόσο ουδείς αντιλήφθηκε το παραμικρό, καθώς το σπίτι βρίσκεται σε έναν απομακρυσμένο αραιοκατοικημένο οικισμό, που η πρόσβαση είναι δύσκολη, καθώς υπάρχει μόνο ένας κακοτράχαλος χωματόδρομος. Οι δράστες εκτιμάται πως έφτασαν στο σπίτι με τα πόδια, όπως με τα πόδια διέφυγαν προς την παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Μετσόβου.
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία. Μάλιστα, σε μία ενέδρα οι αστυνομικοί βρέθηκαν κοντά στη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι όμως κατάφεραν να διαφύγουν.
Από χθες το μεσημέρι το περιστατικό είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στην Χρυσοβίτσα. Οι κάτοικοι, ηλικιωμένοι στην πλειονότητά τους, δηλώνουν πως φοβούνται και αισθάνονται απροστάτευτοι στο έλεος του κάθε κακοποιού, καθώς η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι υποτυπώδης.

 

πηγή:vimanews.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *