Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η παραδοξότητα της Αμφιλοχιώτικης κοινωνίας

Δημοσιεύτηκε

στις

37

Μποτιλιάρισμα και άναρχα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της Αμφιλοχίας εμποδίζουν την κυκλοφορία και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης
Ουρά αυτοκινήτων από το Δημαρχείο μέχρι το ξενοδοχείο OSCAR σήμερα. Άναρχα παρκαρισμένα οχήματα κατά μήκος της παραλίας είναι η συνήθης εικόνα στην Αμφιλοχία. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην στροφή της Εθνικής Οδού, μπροστά από το Δημαρχείο και ειδικότερα στο μέρος όπου γίνονται έργα ανάπλασης της παραλίας και ο δρόμος στενεύει καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολο το πέρασμα, δημιούργησαν πρόβλημα προκαλώντας μποτιλιάρισμα.
Οι κάτοικοι της πόλης δεν φαίνεται να αποβάλλουν την κακιά συνήθεια, με πρώτους διδάξαντες βέβαια τους επαγγελματίες και ακολούθως τους υπόλοιπους πολίτες, να παρκάρουν αδιάφορα και ασυνείδητα τα οχήματά τους στο κέντρο μην έχοντας επίγνωση την περίπτωση ζημιάς των ίδιων των οχημάτων τους ή τον κίνδυνο επιβολής προστίμου της Τροχαίας. Εντός του λιμανιού υπάρχει αρκετός χώρος για ασφαλές και σίγουρο πάρκινγ πολύ κοντά στην αγορά της πόλης, αλλά οι οδηγοί δεν αξιοποιούν αυτή τη δυνατότητα.
Ο επισκέπτης από το πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην Αμφιλοχία, αντικρίζοντας την άναρχη και συνάμα αποπνικτική εικόνα των οχημάτων, μέσα σε πεζόδρομους, μπροστά από καταστήματα, επάνω σε πλατείες και πεζοδρόμια αντιλαμβάνεται την προβληματική κατάσταση της πόλης και λειτουργεί ως αντικίνητρο για περαιτέρω επίσκεψή του.

amfiloxia_mpotiliarisma amfiloxia_mpotiliarisma.jpg1 amfiloxia_mpotiliarisma.jpg2

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. παναγιωτης

    20/12/2014 at 15:24

    Οι επαγγελματίες ειναι αδικαιολογητοι αλλα δεν ειναι αυτοί οι πρωτοι διδαξαντες.Το προβλημα το δημιουργουν αποκλειστικα οι υπαλληλοι του Δημου και πολλες φορές και ο ίδιος ο Δημαρχος που παρκαρουν εκει μπροστά,άναρχα και δεν δίνουν το παραδειγμα με το παρκινγκ του λιμανιου.Θυμηθείτε ποσες Τεταρτες έχετε δει το αμαξι του Δημαρχου διπλοπαρκαρισμενο μπροστα στο Ειρηνοδικειο.150 μετρα απέχει το σπίτι του απο το Δημαρχειο.Δεν περιμένω να αναρτηθει το σχολιο μου διοτι το blog σας δεν εχει δείξει δειγματα ανεξαρτητης δημοσιογραφίας.Καλα χριστούγεννα σε όλους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *