Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Αμφιλοχία αλλάζει όψη

Δημοσιεύτηκε

στις

488

Έναρξη εργασιών ανακατασκευής στην παραλιακή ζώνη της Αμφιλοχίας

Η μελέτη που αφορά το έργο “ Ανακατασκευή κοινοχρήστου χώρου από κυκλικό κόμβο Αμφιλοχίας έως τα Δυτικά όρια Σχεδίου Πόλης και κατασκευή πρότυπης ανωδομής ” η οποία ολοκληρώθηκε και δημοπρατήθηκε στις αρχές του έτους, συνεχίζεται με την έναρξη των εργασιών κατασκευής κατά μήκος της οδού Γεωργίου Στράτου μέχρι και το σημερινό σταθμό ΚΤΕΛ. Το έργο, που ο προϋπολογισμός του φτάνει στα 865.000,00 € έχει πηγή χρηματοδότησης το Σχέδιο Παρεμβάσεων Τοπικής Ανάπτυξης ΣΠΤΑ του Δήμου Αμφιλοχίας με τίτλο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ».
Κατ’ αρχάς, όσων αφορά τις προεργασίες, το έργο προβλέπει αποξήλωση των αυθαιρέτων ανωδομών. Θα αποσυναρμολογηθούν με προσοχή όλες οι κατασκευές από αλουμίνιο σίδερο ή ξύλο.
Το παραπάνω έργο κρίνεται σημαντικό για την αναβάθμιση της πόλη της Αμφιλοχίας, που προβλέπεται να δώσει νέα πνοή και να αλλάξει αισθητικά την παραλιακή της ζώνη. Η ομοιόμορφη και ανανεωμένη όψη των καταστημάτων, πιο θελκτική για τους επισκέπτες, θα τα αναδείξει και επιπλέον πρόκειται να ωφελήσει στο μέγιστο βαθμό τους ιδιοκτήτες τους.

Όλες οι λεπτομέρειες και η τεχνική περιγραφή στην έντυπη έκδοση 178 που κυκλοφορεί

 

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *