Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Άγγελου Σταυρόπουλου στην Αμφιλοχία

Δημοσιεύτηκε

στις

72

Την περιοχή της Αμφιλοχίας επισκέφτηκε ο Άγγελος Σταυρόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη,.
Ο κ. Σταυρόπουλος μίλησε περιληπτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και κυρίως στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και τα σχέδια του συνδυασμού για την επόμενη μέρα.

YouTube player

Ο Άγγελος Σταυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές, σε θέματα Οικονομίας και Διοίκησης.
Από νωρίς εργάστηκε στον ιδιωτικό Τομέα με αντικείμενο τις ιδιωτικές επενδύσεις, ενώ το επαγγελματικό του ενδιαφέρον κέρδισαν τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και επενδυτικά προγράμματα, που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, σε Εθνικό & Περιφερειακό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.
Έχει εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την ποιοτική ανάλυση οικονομικών στοιχείων, αλλά και στο σχεδιασμό επιμορφωτικών προγραμμάτων σε στοχευόμενες επαγγελματικές ομάδες.
Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής του Σώματος Λογιστικής Τυποποίησης Υπαλλήλων του ιδίου Υπουργείου. Υπήρξε συνεργάτης της ΟΠΑΠ Α.Ε. με αντικείμενο την ανάλυση & παρακολούθηση συμβάσεων, κ.α.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται από θέση ευθύνης στον ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης «Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» Πελοποννήσου – Ηπείρου – Δ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, με αντικείμενο το συντονισμό & τη διαχείριση σε Περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο, Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκοί Κοινωνικού Ταμείου & του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Πέραν της επαγγελματικής απασχόλησης σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα κοινά του τόπου του. σε μικρή ηλικία εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και στην κεντρική Επιτροπή της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *