Connect with us

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ

Αχ αυτά τα φαντάσματα

Δημοσιεύτηκε

στις

928

Τελευταίες παραστάσεις

Τα φαντάσματα της ΑΘΟΑ σας κάνουν να γελάτε, να τρομάζετε, να συγκινείστε και να στοχάζεστε. Δίνουν όμως τις τελευταίες τους παραστάσεις και μετά θα εξαφανιστούν. Μέχρι στιγμής απέσπασαν καλές κριτικές και έγιναν αφορμή για συζητήσεις που αφορούν την απιστία, την εθελοτυφλία, το ψεύδος και την ψευδαίσθηση.
Ο ναπολιτάνος συγγραφέας Εντουάρντο Ντε Φιλίππο δε θα έγραφε αυτό το έργο, αν δεν είχε να πει κάτι σημαντικό για τις σχέσεις των ανθρώπων και το ρόλο του χρήματος. Και το είπε διοχετεύοντας όλο το ταπεραμέντο της πατρίδας του.

Στην παράσταση της ΑΘΟΑ παίρνουν μέρος:
Μίμης Σκορίλας, Λάμπρος Μπαβέτσιας, Αγαθάγγελος Σημαντήρης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σωτήρης Σαρλής, Ζηνοβία Μήτση, Βάγια Αλέξη, Χρήστος Μπατσής, Νατάσα Σούλη, Μυρτώ Καραγιώργου, Θωμάς Δημόκας, Δημήτρης Ντιβέρης, Κατερίνα Νάκου, Δάφνη Γιώτη, Μελίνα Τσαμπά.

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Σαρλής
Σκηνικά, Κοστούμια: Άρτεμις Αγαθοπούλου
Φωτισμοί: Βαγγέλης Νέτης
Μουσική επιμέλεια: Αγαθάγγελος Σημαντήρης
Κατασκευή σκηνικού: Σωτήρης Γούσιας
Τεχνικός: Πέτρος Φασιάς

Πριν την έναρξη της παράστασης και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ακούγονται Ναπολιτάνικα τραγούδια με τη φωνή του συμπατριώτη μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΛΚΙΑ.

Advertisement

Τελευταίες παραστάσεις: από Τετάρτη 2 έως και Κυριακή 6 Μαΐου. Ώρα έναρξης 9.15 μμ. Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *