Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Δολοφονήθηκε 36χρονος που νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb

Δημοσιεύτηκε

στις

39

Τρεις άντρες κατηγορούνται για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 36χρονου, που είχε νοικιάσει δωμάτιο στο σπίτι του ενός μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας
Τραγική κατάληξε είχε για ένα 36χρονο στη Μελβούρνη η επιλογή να νοικιάσει δωμάτιο σε ένα σπίτι μέσω της Airbnb, καθώς ο ιδιοκτήτης με δύο φίλους φέρονται ότι τον σκότωσαν, αφού πρώτα τον βίασαν με αντικείμενο.
Ο 36χρονος Ramis Jonuzi, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, πλήρωνε 30 δολάρια το βράδυ για να μένει σε ένα σπίτι στο Brighton East, όπου τον βίασαν και τον σκότωσαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ήταν περίπου μια εβδομάδα σε αυτό το σπίτι, που το είχε επιλέξει ως οικονομική λύση για να μείνει προσωρινά προκειμένου να λύσει κάποια «προσωπικά θέματα» σύμφωνα με άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος.
Για τον φόνο του κατηγορούνται τρεις άντρες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δύο φίλοι του, ενώ ο ένας βαρύνεται και με την κατηγορία του βιασμού.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Airbnb σημειώνει ότι «δεν αποδέχεται τέτοιες πράξεις, που παραβιάζουν όλα όσα πρεσβεύει η παγκόσμια κοινότητά μας», και διευκρινίζει ότι αφαίρεσε απ’ την πλατφόρμα της το συγκεκριμένο σπίτι καθώς και ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Οι τρεις κατηγορούμενοι θα ξανακαθίσουν στο εδώλιο στις 22 Μαρτίου.

πηγή:news247.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *