Τσικνοπέμπτη στην Αμφιλοχία – Οι ψησταριές άναψαν – Προτάσεις διασκέδασης

Τσικνοπέμπτη στην Αμφιλοχία – Οι ψησταριές άναψαν – Προτάσεις διασκέδασης

Η παράδοση της Τσικνοπέμπτης θέλει σούβλες και σχάρες να παίρνουν φωτιά από νωρίς, ενώ η μυρωδιά και το «νέφος» της τσίκνας που πλανάται στον αέρα και να μας σέρνει από τη μύτη!
Στην Αμφιλοχία την τελευταία δεκαετία το έθιμο έχει εξελιχθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερα,  η συμμετοχή των επαγγελματιών συνεχώς αυξάνεται.
Για όσους δεν έχουν κανονίσει ακόμη πώς θα περάσουν οι προτάσεις ξεκινούν από το μεσημέρι για όλα τα γούστα.
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΟΡΑΛΛΙ»: Οι ψησταριές άναψαν ήδη και από τις 13:00 συντροφιά με Μαρίνα Λαζαράκη, Δημήτρη Αποστόλου, Κώστα Κάκκο το κέφι ξεκινά. Δωρεάν ψητή προβατίνα σούβλας σε όλους και ένα πλήρες μενού κρεατικών και άλλων εδεσμάτων μας περιμένουν.

ΑΜΒΡΑΚΙΑ RESTAURANT: Ασφαλής προορισμός για όσους ψάχνουν για καλό κρέας. Σωστή επιλογή κρέατος, ψημένο όσο και όπως πρέπει, παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα με ελεύθερη επιλογή μενού και όλη την γκάμα των κρεατικών, με φρέσκιες δροσερές σαλάτες. Διασκέδαση στη γνωστή άνετη σάλα του Αμβρακία συντροφιά με έντεχνα και λαϊκά ακούσματα από την Αρτινή ορχήστρα. Έναρξη 21:00.

ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ: Με συντροφιά τους γνωστούς «Καραβάν Σαράι» εξαιρετικές μπριζόλες παϊδάκια και πλήρες μενού κρεατικών για άφθονο φαγοπότι. Ώρα έναρξης 21:00.

CARNIVAL PARTY: Το πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας διοργανώνει το Carnival Party στα καταστήματα Mode Café & Del Mar. Τη διασκέδαση θα αναλάβει ο DJ KOBALD έναρξη στις 22:00.

JACKSON CLUB: Για το after της ημέρας στο Jackson Club η εκρηκτική Ελίνα Μπεκάκου υπόσχεται να δώσει το αποκριάτικο τόνο και να «ανάψει» φωτιές με την επίδειξη των ικανοτήτων της στη σάμπα.

Επίσης διάσπαρτες ψησταριές έχουν στηθεί υπαίθρια σε καταστήματα εμπορικά, ουζερί, καφενεία κ.λ.π.

Ένα σχόλιο

  1. ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΙΚΑΣ says:

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΤΙ ΚΊΑΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΡΙΑΜΙΣΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
    ….. ΗΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ…ΆΠΟ ΤΟ ΜΑΙΣΤΡΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΒΒΑ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΑΚΡΙΒΕ ΜΑΣ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*