Την υποψηφιότητά του στην Ευρωβουλή ανακοίνωσε από την Άρτα ο Π. Κουρουμπλής

Την υποψηφιότητά του στην Ευρωβουλή ανακοίνωσε από την Άρτα ο Π. Κουρουμπλής

Την Άρτα επισκέφθηκε ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο και την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.
Ο κ. Κουρουμπλής είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννη Γκολομάζο ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και άλλους φορείς της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε στον κ. Κουρουμπλή θέματα που συνδέονται με την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου, την διεκδίκηση του Στρατοπέδου Παπακώστα για την δημιουργία ενός Πρότυπου Διαβαλκανικού Επιχειρηματικού Κέντρου αλλά και προβλήματα των επιχειρήσεων.
Ο Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσίρκας στάθηκε στην σημασία των Ευρωεκλογών τονίζοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική εκλογική αναμέτρηση που πρέπει να στείλει μήνυμα Δημοκρατίας, ένα μήνυμα για την «Ευρώπη που θέλουμε, κατά της ανόδου της ακροδεξιάς».
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής στις δηλώσεις του τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να αξιοποιήσει περαιτέρω τον θεσμό του Επιμελητηρίου ενώ για το Επιχειρηματικό Πάρκο σημείωσε ότι «είναι λυπηρό που πολλές περιοχές της χώρας δεν διαθέτουν τέτοιες αναπτυξιακές υποδομές». Πρόσθεσε δε, ότι με την Ιόνια Οδό δίνεται μεγάλη αναπτυξιακή «ανάσα» στη Δυτική Ελλάδα.
Χαρακτήρισε αυτές τις Ευρωεκλογές κρίσιμες, καθώς «Ακροδεξιά και Ευρωσκεπτικισμός απειλούν το ευρωπαϊκό εγχείρημα».
Κατηγόρησε τη Ν.Δ ότι προσπαθεί να κατεδαφίσει τις κοινωνικές κατακτήσεις που κατάφερε να οικοδομήσει η Κυβέρνηση σε περίοδο μνημονίων και υπογράμμισε:
«Να πείσουμε τους πολίτες ότι πρέπει να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής κατάφερε να κάνει βήματα, να εξασφαλίσει τα σύνορα της χώρας, καθιστώντας την Ελλάδα «όαση ασφάλειας».

πηγή:arta2day.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*