Συνάντηση Αποφοίτων 1991 – 1992 Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας

Συνάντηση Αποφοίτων 1991 – 1992 Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας

Αγαπητοί συμμαθητές και συμμαθήτριες,
Πέρασαν 25 χρόνια από την αποφοίτησή μας από το Γενικό Λύκειο Αμφιλοχίας. Όλοι έχουμε σπουδάσει και αποκατασταθεί επαγγελματικά και πολλοί, αν όχι όλοι, έχουμε δημιουργήσει οικογένειες. Σίγουρα κάποιες φορές η σκέψη μας φτερουγίζει στα περασμένα, στα μαθητικά μας χρόνια που ίσως να ήταν από τα καλύτερα της ζωής μας. Ίσως κάποιοι από μας να έχουμε να συναντηθούμε από τότε … από το 1992 που πήραμε το Απολυτήριο Λυκείου.
Είναι ευκαιρία λοιπόν να τα ξαναπούμε …
Στην Αμφιλοχία αυτές τις ημέρες συγκροτήθηκε οργανωτική επιτροπή για τη συνάντηση των αποφοίτων, η οποία αποφασίστηκε να γίνει την Κυριακή 20 Αυγούστου και καταρτίσθηκε το πρόγραμμα της συνάντησης, το οποίο έχει ως εξής :
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
1. Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας όπου είναι εφημέριος ο συμμαθητής μας πατήρ Οδυσσέας Κυρόσιμος. Πρό της απολύσεως θα γίνει αρτοκλασία υπέρ υγείας πάντων των συμμαθη-τών/τριών και καθηγη-τών/τριών.
2. Προσφορά καφέ και πρωϊνού στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού.
3. Μετάβαση στο Γενικό Λύκειο Αμφιλοχίας. Επίσκεψη στις αίθουσες, φωτογράφηση κατά τμήμα. Εν συνεχεία ομαδική φωτογράφηση στις κερκίδες στο αύλειο χώρο του σχολείου.
4. Μετάβαση στο κέντρο ΝΑΚΑ στην Αμφιλοχία, Γεύμα κ.λπ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι 10 Αυγούστου στα τηλέφωνα 694 012 10 46 (ΝΤΖΕΜΟΣ) και 693 243 77 44 (ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ).
Η στάθμευση των αυτοκινήτων θα γίνει στο πάρκινγκ του Δήμου ακριβώς πίσω από το Δημαρχείο Αμφιλοχίας, προκειμένου να είναι εύκολη η πρόσβαση στον Ιερό Ναό και εν συνεχεία μετά τον καφέ η αναχώρησή μας για το Λύκειο. Η τιμή συμμετοχής για το γεύμα είναι 12 ευρώ το άτομο. Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής του συζύγου η της συζύγου κάθε συμμαθητή η συμμαθήτριας. Είναι μια ωραία ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε και να θυμηθούμε ωραίες στιγμές από τα μαθητικά μας χρόνια. Σας περιμένουμε όλους.
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γερόλυμος Παναγιώτης
Ντζέμος Ευστάθιος
Κυρόσιμος Οδυσσέας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*