Προεκλογική ομιλία Γιώργου Κατσούλα στους ετεροδημότες της Αθήνας

Προεκλογική ομιλία Γιώργου Κατσούλα στους ετεροδημότες της Αθήνας

Την προεκλογική του ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατσούλας επικεφαλής του συνδυασμού «Αναπτυξιακή Προοπτική». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Άσπρο Πιάτο» Πειραιώς 171, με τη συμμετοχή πλήθος ετεροδημοτών.
Ο Γ. Κατσούλας κάλεσε τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δώσουν στον τόπο το μέλλον που του αξίζει, με μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 26ης Μαΐου και 2 Ιουνίου . στο τέλος της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του ψηφοδελτίου.
Το γραφείο τύπου του συνδυασμού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
Η δυναμική σας παρουσία στην κυριακάτικη συγκέντρωση ετεροδημοτών αποτελεί ουσιαστική απόδειξη της στήριξης και της αγάπης σας στην προσπάθειά μας.
Σας ευχαριστούμε για την ώθηση που μας δώσατε ώστε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατοί και σίγουροι τον αγώνα μας για την μεγάλη ανατροπή.

φωτό – βίντεο Ρούλα Μέλλου

 

Share

2 Σχόλια

  1. Ενας φιλος says:

    Αχ γιωργο. Πολυ φτωχικα δειχνουν ολα. Τι τα ηθελες αυτα εσυ;

    • Φώτης says:

      Φτωχικά μεν τίμια δε!! Αμα ήθελες υπερθέαμα πήγαινε στα μπουζούκια και πάρε και τον Αποστόλη παρέα, σκορπάει άνετα τις δεσμίδες τελευταία! Τουλάχιστον ο Γιώργος δεν έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα, αυτά να τα βλέπει ο κόσμος!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*