Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότεροι από 20 νεκροί και 100 τραυματίες από την ένοπλη επίθεση σε συναυλία στο Λας Βέγκας

Δημοσιεύτηκε

στις

38

Περισσότεροι από είκοσι νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες, είναι ο απολογισμός της ένοπλης επίθεσης σε συναυλία country μουσικής στο Λας Βέγκας.
Αν και τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένας ύποπτος σκοτώθηκε, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τη διατύπωση του μηνύματος της αστυνομίας στο Twitter, που δεν διευκρινίζει εάν ο ύποπτος είναι νεκρός ή τραυματίας.
Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε στο Twitter: «επιβεβαιώνουμε ότι ένας ύποπτος εξουδετερώθηκε. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Επαναλαμβάνουμε, μην κυκλοφορείτε στην περιοχή της κεντρικής λεωφόρου (the Strip) αυτήν την ώρα».
Οι New York Times είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι η στυνομία ερευνά πληροφορίες για ένοπλες επιθέσεις και σε άλλα σημεία της γνωστής κεντρικής λεωφόρου του Λας Βέγκας. Η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει αυτήν την πληροφορία.
Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάφεραν ότι το ξενοδοχείο Mandalay Bay Casino είχε αποκλεισθεί και ότι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν έναν σωματοφύλακα και αστυνομικούς. Σε βίντεο από τον τόπο της επίθεσης που αναρτήθηκαν στο Ιντερνετ φαίνονται οι θεατές της συναυλίας να πέφτουν στο έδαφος, ενώ ακούγονται πυρά αυτόματου όπλου.

Στον απόηχο της επίθεσης οι αρχές του αεροδρομίου ΜακΚάραν του Λας Βέγκας προχώρησαν σε προσωρινή διακοπή των πτήσεων.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *