Περιοδεία στην Αμφιλοχία και σε χωριά του δήμου το Σάββατο ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας

Περιοδεία στην Αμφιλοχία και σε χωριά του δήμου το Σάββατο ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, μαζί με στελέχη της παράταξης το Σάββατο θα επισκεφθούν τους Δήμους Αμφιλοχίας και Αρχαίας Ολυμπίας.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο από τις 10.30 το πρωί θα επισκεφθούν τη Στάνο, την Αμφιλοχία, το Λουτρό και την Μπούκα του Δήμου Αμφιλοχίας. Το απόγευμα από τις 7.30, ο κ. Κατσιφάρας και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε Ηλείας θα συνεχίσουν την περιοδεία τους σε Λάλα, Αρχαία Ολυμπία, Πελόπιο και Πλάτανο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Share

2 Σχόλια

 1. Θεόδωρος Κοντονίκας says:

  Και δε μου λές Κώστα, απο Βόνιτσα μεριά;
  Όχι, έτσι;
  Κακώς, πολύ κακώς έπρεπε να πάει …
  Κί ο δρόμος θα τον υποδεχόταν με ευγνωμοσύνη αφού ο…αποσκιρτήσας (αργά-πολύ αργά, τώρα..) εξοχώτατος Άρχων της περιφέρειας τον γλύτωσε απο
  μηχανήματα
  Της… (αποκατάστασης -Διόρθωσης, Θεός φυλάξοι…)…
  Λοιπόν για να το σοβαρέψουμε το ζήτημα…
  Και πού να πάει σ´αυτον τον δρόμο..
  Που το βογγητό και το σπάραγμα νεκρών και σακατεμένων θα τον έκαναν πάρει τον ..
  λόγγο…
  Κι ηρθε να ξαναζητήσει και στήριξη….

 2. Το κάρο βρισκόταν κολλημένο στη λάσπη για πολλά χρόνια γιατί υπήρχαν κολλημένοι άνθρωποι με κολλημένες ιδέες. Αυτοι πίστευαν ότι ο μάγος πολιτικός θα τους λύσει το πρόβλημα της ζωής τους ,διορίζοντας τους στο Δημόσιο.Δεν καταλάβαιναν όμως ότι αυτό γινόταν εις βάρος των συνανθρώπων τους και οτι μ αυτό τον τρόπο υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας; Η είδηση αυτή με χαροποίησε ιδιαίτερα και ο σκοπός μου δεν ειναι να μιζεριάζω τίποτε και κανέναν. Όμως δεν θέλω οι γενιές που έρχονται Να ζήσουν μέσα στην χλεύη ,την περιθωριοποίηση και την πραγματική μιζέρια (
  και όχι τη φανταστική )όπως έζησε η δική μου γενιά. Μη βρεθούμε τώρα ξαφνικά και απολογούμενοι στη γενιά που τα σάρωσε όλα.!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*