Πάνω απο 1.400 συμμετοχές και 10.000 επισκέπτες στο The North Face Zagori Mountain Running

Πάνω απο 1.400 συμμετοχές και 10.000 επισκέπτες στο The North Face Zagori Mountain Running

Με 1400 και πλέον συμμετοχές και πληρότητα σχεδόν 95% στα καταλύματα της περιοχής θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, 26-27 Ιουλίου, το The North Face Zagori Mountain Running, μια διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός και αναπτύσσεται διαρκώς. Η εκπρόσωπος του διοργανωτή, κ. Μάρα Καλογήρου, μιλώντας στη ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πολύ μεγάλη συμμετοχή, τονίζοντας ότι θα εκπροσωπηθεί κάθε Νομός της χώρας και πολλές χώρες της Ευρώπης.   Υπολογίζεται, μάλιστα, ότι η επισκεψιμότητα στο Ζαγόρι το επόμενο τριήμερο θα αγγίξει τις 10.000!Οι διαδρομές…
Θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί αγώνες, ο Ultra run των 80 χιλιομέτρων, που θα διασχίζει την Τύμφη, ένας των 42 χιλιομέτρων, ένας των 21 και ένας των 10 χιλιομέτρων, ο οποίος μπορεί να γίνει και περιπατητικός, για όσους το επιθυμούν.
«Χρειάζεται σωστή προετοιμασία από τους αθλητές και εξαιρετικά καλή διαχείριση της δύναμης, αφού το τρέξιμο στο βουνό δεν είναι το ίδιο με αυτό στην άσφαλτο» είπε η κ. Καλογήρου, η οποία εκτός από διοργανωτής θα συμμετέχει και ως αθλήτρια στον αγώνα!
Στις δηλώσεις της, η κ. Καλογήρου ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν στην διοργάνωση του αγώνα, όπως το Δήμο Ζαγορίου και τον ΕΟΤ και εξέφρασε την ευχή ο αγώνας στο μέλλον να γίνει ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Σύνταξη: Μιχάλης Παπακωνσταντίνου

πηγή:vimanews.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*