Ο Συλλόγος Δρομέων Άρτας  στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Συλλόγος Δρομέων Άρτας στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο φετινός αγώνας είχε σύμφωνα με τους διοργανωτές, ρεκόρ συμμετοχών από Έλληνες και ξένους δρομείς. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, συμμετείχαν τόσο στον αγώνα του Μαραθωνίου, όσο και στους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, στους παιδικούς αγώνες αλλά και στον τελικό αγώνα του RUN GREECE που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ εκπροσωπώντας την πόλη της Άρτας και τη γεωγραφική περιφέρεια της Ηπείρου!
Από την πλευρά του Συλλόγου, έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι! Καταρχήν, ήταν η πολυπληθέστερη συμμετοχή των τελευταίων ετών από δρομείς και φίλους που πήραν μέρος σε όλους τους αγώνες του διημέρου. Επιπλέον αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου επέλεξαν να μεταβούν στην Αθήνα οργανωμένα, συμμετέχοντας με τις οικογένειές τους στην εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογός  στην Αθήνα. Τέλος, ήταν ιδιαίτερη τιμή και έκπληξη, η προβολή στην έκθεση του Μαραθωνίου, του νυχτερινού αγώνα που διοργάνωσε φέτος ο Σύλλογός  και όπως όλα δείχνουν αναμένεται από όλους και για του χρόνου!
Ο τερματισμός στον Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, αποτελεί ξεχωριστό γεγονός από μόνο του, πόσο μάλλον όταν στις κερκίδες σε περιμένουν οι δικοί σου άνθρωποι! Την εμπειρία αυτή, ευχόμαστε να τη βιώσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, συμμετέχοντας κάποια στιγμή σε κάποιον αγώνα! Επίσης είναι ασύλληπτη η εμπειρία, ανάμεσα σε 50 χιλιάδες κόσμου που τρέχουν, κάποιος να σε αναγνωρίζει από την μπλούζα που φοράς με το λογότυπο του Συλλόγου Δρομέων Άρτας και να σου φωνάζουν «Γεια σου Πατρίδα» και να σε ενθαρρύνουν την ώρα που σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου! Τέτοιες όμορφες εμπειρίες θέλουμε να μοιραζόμαστε με όσο το δυνατόν περισσότερους και σας καλούμε να φορέσετε τα αθλητικά σας και να μας συναντήσετε στην παρέα που συνεχώς μεγαλώνει!

dromeis_artas (1) dromeis_artas (2) dromeis_artas (4)

Ένα σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΤΗΣ says:

    Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ RUN GREECE ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ …. ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 2500,00€ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ…

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*