Ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργος Καββαθάς στην Αμφιλοχία

Ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργος Καββαθάς στην Αμφιλοχία

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων – Ακαρνανίας.
Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Αμφιλοχίας προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργος Καββαθάς που ανέλυσε διεξοδικά θέματα που αφορούν του Ελεύθερους Επαγγελματίες όπως το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό πλαίσιο, τα Εργασιακά, Κκόκκινα Δάνεια και Πλειστηριασμοί.
Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς κράτησε περίπου 2 ώρες με το κοινό να θέτει ερωτήματα στα οποία απαντούσε αναλυτικά ο πρόεδρος κ. Καββαθάς.


Νωρίτερα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο κ. Καββαθάς επισκέφτηκε επιχειρήσεις της περιοχής , τα Γαλακτοκομικά «ΤΖΙΦΡΗΣ», Τυροκομείο Νάκας και την ΑΜΦΙΓΑΛ.
Ο κ. Καββαθάς αφουγκράστηκε τα προβλήματα και τις αγωνίες των επιχειρηματιών, όπως επίσης συζήτησε τους τρόπους για διέξοδο και τις προοπτικές που μπορεί να έχει ο κλάδος , ο οποίος να σημειώσουμε  αποτελεί τον βασικό πρωτογενή πυλώνα  ανάπτυξης της περιοχής.

Επίσκεψη κ. Καββαθά σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Share

Ένα σχόλιο

  1. Pingback: Ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργος Καββαθάς στην Αμφιλοχία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO) | Νεα και ειδήσεις από Δυτική Ελλάδα

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*