Οινόφυτα: Δέντρο καταπλάκωσε σκηνή μεταναστών – Οκτώ τραυματίες, ένα παιδί σοβαρά

Οινόφυτα: Δέντρο καταπλάκωσε σκηνή μεταναστών – Οκτώ τραυματίες, ένα παιδί σοβαρά

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν 8 μετανάστες εκ των οποίων δύο παιδιά-Το ένα παιδί φαίνεται να έχει υποστεί βαρύ τραυματισμό.
Δέντρο υποχώρησε εξαιτίας των δυνατών ανέμων, έπεσε και καταπλάκωσε σκηνή στην οποία βρίσκονταν μέσα μετανάστες, στο Hotspot Οινοφύτων.
Συνδρομή στο συμβάν παρέχουν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, η ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. Πριν φτάσουν οι πυροσβέστες είχαν απεγκλωβιστεί 7 άτομα τα οποία σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής τραυματίστηκαν ελαφρά.
Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ωστόσο, δύο παιδιά μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το ένα βαριά τραυματισμένο, η μητέρα τους στον «Ευαγγελισμό», 3 άλλοι ενήλικες στο «Αττικόν» και δύο άτομα που ήταν εντελώς ελαφρά αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά τους στο σημείο.
Οι πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο, για να κόψουν και να απομακρύνουν το δέντρο ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχουν τυχόν άλλα εγκλωβισμένα άτομα μέσα στην σκηνή, αν και η πληροφόρηση που αρχικά τουλάχιστον έχουν οι άντρες της Πυροσβεστικής είναι ότι δεν υπήρχαν άλλα άτομα εντός της σκηνής.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*