Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα εξέδιδε τις κόρες της 12 και 17 ετών στην πλατεία Ψηλά Αλώνια

Δημοσιεύτηκε

στις

38

Τα κοριτσάκια 12 και 17 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από την ίδια του την μάνα – Εικάζεται ότι τους φωτογράφιζε η ίδια στις ερωτικές πράξεις με τις κόρες της
Τα όρια ακόμα και της πιο αρρωστημένης φαντασίας ξεπέρασε μία 47χρονη Ρουμάνα στην Πάτρα, που είναι αδύνατον να χαρακτηριστεί «μάνα» καθ’ οποιονδήποτε τρόπο…
Επί 20 ημέρες ερευνούσε η Ασφάλεια Πατρών καταγγελίες που είχαν περιέλθει στην κατοχή της ότι η Ρουμάνα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών 12, 17 (τα κορίτσια) και 15 ετών το αγόρι της, εξέδιδε τα παιδιά της σε παιδόφιλους.
Καθώς βρέθηκαν μάλιστα και φωτογραφίες παιδικού πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 12χρονη κόρη της και έναν Πακιστανό, εικάζεται ότι τους φωτογράφιζε η ίδια στις ερωτικές πράξεις με τις κόρες της!
Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνελήφθησαν δύο άνδρες και συγκεκριμένα ένας 32χρονος Πακιστανός και ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Μετά το πέρας της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης στα ανήλικα κορίτσια αναμένεται να κατηγορηθούν και για βιασμό.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η 47χρονη Ρουμάνα, μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και επίσης ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης θα κατηγορηθεί και για μαστροπεία και εξώθηση στην πορνεία ανηλίκων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, για εξώθηση στην πορνεία ανηλίκων, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο, ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνά τους, ενήργησαν χθες το βράδυ στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο Έλληνα σε δύο παγκάκια να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αδερφές, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.
Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.
Σημειώνεται ότι, ο 54χρονος Έλληνας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ασέλγεια και βιασμό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ενώ εξετάζεται πόσο καιρό πριν η μάνα εξέδιδε τα ίδια της τα παιδιά και αν υπάρχουν και άλλοι δράστες πλην των δύο συλληφθέντων.
Το αγοράκι το έχει παραλάβει η κρατική υπηρεσία και βρίσκεται σε προστατευτική φύλαξη κάτι που αναμένεται να συμβεί και τις αδελφές του μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *