Άγριλος - Πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη

Άγριλος - Πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη

Κατεπείγουσα σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό στην Αμφιλοχία

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 19:00 το απόγευμα, ορίστηκε έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη δημιουργία δομής προσφύγων-μεταναστών στη θέση «ΑΓΡΙΛΟΣ». Μετά τη σύσκεψη των αρχηγών παρατάξεων του Δήμου Αμφιλοχίας νωρίτερα σήμερα το πρωί, αποφασίστηκε η κατεπείγουσα σύγκλιση ΔΣ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού που έφτασε στην πόρτα του Δήμου Αμφιλοχίας.
Χθες στη Σύσκεψη Εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης για δομή στην Αιτωλοακαρνανία στο δήμο Αμφιλοχίας. Πρόκειται για απόφαση που βρήκε κάθετα αντίθετο το Δήμαρχο Αμφιλοχίας, προβάλλοντας μάλιστα σθεναρή αντίσταση στη διάρκεια της σύσκεψης και την απόφαση της κυβέρνησης.
Η δημοτική αρχή είναι κάθετα αντίθετη και από την πλευρά της θα γίνει προσπάθεια ακύρωσης προβάλλοντας τόσο το ιδιοκτησιακό, περιβαλλοντικό, αρχαιολογικό και το θρησκευτικό χαρακτήρα της περιοχής του Άγριλου ακόμη και με κινητοποιήσεις.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για το μεταναστευτικό στην περιοχή και τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψή εργασίας χθες, ποιοι βουλευτές απέκλεισαν δομή μεταναστών σε άλλη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και έστειλαν τους μετανάστες στο Δήμο Αμφιλοχίας, στην έντυπη έκδοση 275 της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου

Share

4 Σχόλια

 1. εεεεεεεε says:

  ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑ ΘΑ
  ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ……
  ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.

 2. Χμ... says:

  Μην κάνετε έτσι βρε παιδιά….
  Βάλτε μια πινακίδα στον Αγριλο που θα γράφει ΕΚΑΛΗ και όλα καλά.
  Ο

 3. Anonymous says:

  Υποστηρίζετε πως είστε χριστιανοί..Ο Χριστός σας δεν λέει αγαπάτε αλλήλους ; Τόσο δύσκολο είναι να αποδεχτείτε ανθρώπους κατατρεγμένους, χωρίς πατρίδα ; Κάθε αιώνα το ίδιο φαινόμενο…..

 4. katsiapias says:

  Έχεις ακουστά την ιστορία με το παγωμένο φίδι;

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*