Καθήλωσαν  το κοινό Μαρινέλλα Χατζής

Καθήλωσαν το κοινό Μαρινέλλα Χατζής

leukadaΟύτε καρφίτσα δεν έπεφτε χθες βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Κώστα Χατζή και της Μαρινέλλας που διοργάνωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ Νίκη Λευκάδας.
Στις χίλιες κοντά καρέκλες που διαθέτει μόνιμα το Πνευματικό Κέντρο στο Ανοιχτό Θέατρο προστέθηκαν εκατοντάδες ακόμη από τους διοργανωτές για να χωρέσουν όλοι οι προσκεκλημένοι.

Οι δύο χαλκέντεροι και καταξιωμένοι ανά το πανελλήνιο καλλιτέχνες, ερμήνευσαν αγαπημένα τους διαχρονικά τραγούδια: “Θυμάμαι”, “Δεν είμ’ εγώ”, “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…” (Χατζής), “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, “Σ’αγαπώ ”, “Κι’ ύστερα”, “Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε”, “Η αγάπη όλα τα υπομένει…” (Μαρινέλλα) και πολλά άλλα.

Στο δεύτερο μέρος, πρώτα η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, συνοδευόμενοι από οκταμελή ορχήστρα ερμήνευσαν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση έκλεισε με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Ζωντάνια, κίνηση, εξαιρετικές ερμηνείες, ατάκες… Οι θεατές είχαν κάθε λόγο να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά και να χειροκροτήσουν θερμά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

 

πηγή:lefkada.at

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*