Η πολυπόθητη παιδική χαρά στο Λουτρό διχάζει τους κατοίκους

Η πολυπόθητη παιδική χαρά στο Λουτρό διχάζει τους κατοίκους

Μια παιδική χαρά, ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων του Λουτρού, ωρίμασε και βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης.
Τις τελευταίες μέρες στο Λουτρό, εκτελείται μια μικρής κλίμακας ανάπλαση στην κεντρική πλατεία του χωριού και επί τη ευκαιρία έπεσε στο «τραπέζι» η πρόταση ώστε η παιδική χαρά που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο δημοπράτησης, να μην γίνει στην παλιά θέση, που είναι απομονωμένη ανάμεσα σε σπίτια και να οριστεί νέο σημείο στην κεντρική πλατεία (στα δύο παρτέρια αριστερά της εκκλησίας προς τον δρόμο – Φωτό), ώστε λόγω και των καταστημάτων να είναι πιο ευχάριστα αλλά και ένα κίνητρο επιπλέον για τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά.
Σε πολλούς η πρόταση φάνηκε ενδιαφέρουσα αλλά κάποιοι άλλοι θεωρούν πως η παιδική χαρά θα μειώσει την αισθητική και την έκταση της πλατείας.
Σήμερα το απόγευμα, συνεδριάζει το 3μελες Τοπικό Συμβούλιο της ΤΚ Λουτρού με σκοπό να αποφασίσει, πιο τελικά είναι το καταλληλότερο σημείο για την κατασκευή της νέας παιδικής χαράς.

Ο πρόεδρος της ΤΚ μιλάει για το θέμα που προέκυψε:

Share

2 Σχόλια

  1. Λαρου says:

    Η παιδική χαρα θα μειώσει την αισθητικη;; Μα τι αλλο θα ακουσουμε εν ετη 2019; Η μηπως είμαστε πιο πισω;

    • Γιάννης Χαλεπάς says:

      Στο Λουτρό το ρολόι σταμάτησε την εποχή που πρόεδρος ήταν ο Κώστας ο Τανταρουδας. ότι έργο υποδομής υπάρχει σήμερα είναι από εκείνη την εποχή: σχολείο, κοινοτικό γραφείο, πλατεία, εκκλησία, νερό κλπ κλπ. μια εποχή που την σφράγισε με το χαρακτήρα του, την ηθική του και την ανιδιοτέλεια του. όλη η Ελλάδα σκάβεται απ άκρου σ´ άκρου, εκλογές έρχονται, θα αποτελούσε το Λουτρό εξαίρεση; να βάλουμε κούνιες και τσουλήθρες στην πλατεία. αν η κατσαρόλα είναι άδεια, αν το σχολείο έχει δασκάλους κι αν τα παιδιά μαθαίνουν όντως γράμματα, αν οι άνθρωποι που ζουν έχουν μια δουλειά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, ποιος ασχολείται. θα συγκληθεί το συμβούλιο με τα 3 άτομα και θα δώσει λύσεις. κοροϊδία

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*