Επίσκεψη Δ. Παπαδημούλη και ο Π. Κουρουμπλή στην Αμφιλοχία

Επίσκεψη Δ. Παπαδημούλη και ο Π. Κουρουμπλή στην Αμφιλοχία

Στο πλαίσιο περιοδείας στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι επίσκεψη στην Αμφιλοχία.

Οι δύο άνδρες συνοδευόμενη από την βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και τον υποψήφιο βουλευτή Σταύρο Καραγκούνη, έτυχαν θερμής υποδοχής από μέλη και φίλους τους κόμματος που είχαν παράλληλα την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους στην παραλιακή καφετέρια Royal κέντρο της Αμφιλοχίας.
Οι ευρωεκλογές του 2019 είναι ίσως οι πιο σημαντικές των τελευταίων δεκαετιών, γιατί αυτό που θα κριθεί είναι αν η Ευρώπη προχωρήσει μπροστά ή αν θα επιλέξει την οπισθοδρόμηση, τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Επίσης, τόσο ο Δ. Παπαδημούλης, όσο ο Π. Κουρουμπλής και Μ. Τριανταφύλλου, κάλεσαν τους πολίτες να αφυπνιστούν, στις επερχόμενες εκλογές, Ευρωεκλογές και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανατρέποντας τις στημένες δημοσκοπήσεις που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ με διψήφιο νούμερο διαφορά με την ΝΔ.
Νωρίτερα ο Π. Κουρουμπλής με την Μ. Τριανταφύλλου επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

 

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*