Εντοπίστηκε σταθμευμένο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  έμφορτο με ναρκωτικά

Εντοπίστηκε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έμφορτο με ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν πάνω από (139) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε ως δράστης 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται
Εντοπίστηκε, στην περιοχή της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων (στο ύψος του Δρίσκου Ιωαννίνων), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έμφορτο με ναρκωτικά και κατασχέθηκαν χθες (23-11-2017) το πρωί (131) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (139.150) γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και αναζητείται ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε στην περιοχή της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων (περιοχή Δρίσκου Ιωαννίνων), σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όπως διαπιστώθηκε στο εσωτερικό του οχήματος και στο χώρο των αποσκευών, υπήρχαν (131) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (139.150) γραμμαρίων καθώς και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (68,8) γραμμαρίων.
Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ένα σχόλιο

  1. Πέτρος says:

    Εγώ δεν έχω καταλάβει ποτέ πώς αυτές οι ποσότητες δεν είναι στρογγυλεμένες, αλλά πάντα λείπουν κάποια κιλά ή μισοκιλα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*