Είναι ο Αμβρακικός Κόλπος Μαγικός;

Είναι ο Αμβρακικός Κόλπος Μαγικός;

Με σύνθημα Αμβρακικός… ο Μαγικός, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά διοργάνωσε τριήμερο εκδηλώσεων από 15 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Κόπραινα.
Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν προβολή ντοκιμαντέρ, έκθεση προϊόντων επιχειρήσεων & επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον Αμβρακικό. Γιορτή ψαριού Ψήσιμο και δωρεάν διανομή ψαριών που ζουν και αναπαράγονται στον Αμβρακικό
Η εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με συναυλία όπου συμμετείχαν οι: Διονύση Τσακνή, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Αργυρώ Καπαρού, Γιώργο Καραλανίδη και το Μουσικό Σχολείο Άρτας.
Συνδιοργανωτές των τριήμερων εκδηλώσεων ήταν η Περιφέρεια Ηπείρου – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΜΒΡΑΚΙΑ- Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Σκουφά – Περιβαλλοντικό Κέντρο Κόπραινας – Π.Ε.Δ. Ηπείρου.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι ο Αμβρακικός Κόλπος να γίνει πόλος έλξης τουριστικής Ανάπτυξης.
Φτάνουν όμως μόνο αυτές οι εκδηλώσεις, να αναδείξουν την πραγματική εικόνα του Αμβρακικού;
Είναι σίγουρο πως μόνο αυτές οι δράσεις δεν είναι αρκετές. Θα πρέπει να υπάρξει αφύπνιση και των υπόλοιπων όμορων δήμων, φορέων και περιφερειών, ώστε αυτός ο επίγειος παράδεισος με τις κατάλληλες ενέργειες, να πάρει τη θέση που του αξίζει.
Ο Αμβρακικός δεν είναι μια άψυχη έκταση. Είναι ένας μαγευτικός τόπος γεμάτος οξυγόνο, ζωή, ανάσα και με τεράστια περιβαλλοντική αξία.

faros_kopraina-jpg1

Ο φάρος στην Κόπραινα κατασκευάστηκε το 1893

faros_kopraina-jpg4

Ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης

faros_kopraina-jpg3

Λιμάνι της Κόπραινας

faros_kopraina-jpg15

Στην κατάμεστη πλατεία της Κόπραινας πραγματοποιήθηκε η Συναυλία

faros_kopraina faros_kopraina-jpg2 faros_kopraina-jpg5 faros_kopraina-jpg7 faros_kopraina-jpg8 faros_kopraina-jpg9 faros_kopraina-jpg10 faros_kopraina-jpg11 faros_kopraina-jpg12 faros_kopraina-jpg13 faros_kopraina-jpg14

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*