Δεκάδες συγκινητικά μηνύματα – Η ευχαριστήρια επιστολή

Δεκάδες συγκινητικά μηνύματα – Η ευχαριστήρια επιστολή

Δεκάδες σχόλια, από όλη την Ελλάδα, φτάνουν στο «Μ», με αφορμή το θάνατο της αγαπητής παιδιάτρου Δέσποινας Κούβαρη , που έφυγε από τη ζωή.
Η κ. Δέσποινα Κόυβαρη – Μπριόλα που κάποιοι χαρακτηρίζουν ως η Δέσποινα της καρδιάς μας, είχε 46 χρόνια προσφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας, Βάλτου και Ξηρομέρου τόσο ως επιστήμονας αλλά και ως άνθρωπος, αγαπητή και σημαντική σε πολύ κόσμο. Τα μηνύματα που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικά της ποιότητας της ως άνθρωπος και γιατρός που πάντα με οποιονδήποτε τρόπο ελάφρυνε τις δύσκολες καταστάσεις.

Μέσω ευχαριστήριας επιστολής της στην εφημερίδα «Μ» στην έκδοση 242 στις 8 Ιουνίου είχε εκφράσει την ολοκλήρωση του κύκλου της ευχαριστώντας όλους όσους την επιστέφτηκαν.

Ευχαριστήρια επιστολή
Είναι καταστατικός νόμος της ζωής, να έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και να κλείνει κάθε κύκλος ανθρώπινης δραστηριότητας, επαγγελματικής, επιστημονικής , καλλιτεχνικής, αθλητικής. Έτσι λοιπόν, ήρθε και για μένα η ώρα να κλείσω τον κύκλο του έργου, όπου επί 46 χρόνια πιστεύω ότι υπηρέτησα με μεγάλη ευθύνη.
Γι’ αυτό, αγαπητοί μου συνδημότες, της ευρύτερης περιοχής Αμφιλοχίας, Βάλτου και Ξηρομέρου, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που εμπιστευθήκατε την ιατρική φροντίδα, την υγεία των βλαστών σας από την βρεφική ηλικία ως την εφηβική τους ολοκλήρωση στα επιστημονικά μου χέρια.
Επέλεξα την ειδικότητα της παιδιάτρου, λόγω της απέραντης αγάπης που τρέφω για το παιδί, από άποψη ιατρικής μέριμνας. Πολλούς και πολλές από εσάς σας μεγάλωσα, και θέλω να ξέρετε ότι σας αγάπησα, σαν παιδιά μου και τα παιδιά σας, σαν εγγόνια μου. Καμάρωνα για τις επιτυχίες σας και στενοχωριόμουνα για τις κακοτυχίες σας σαν να αφορούσε την οικογένεια μου.
Ελπίζω ότι η αγάπη και η ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια κτίσαμε να συνεχιστεί. Δεχθείτε τις θερμές μου ευχαριστίες και ελπίζω να με θυμάστε με αγάπη.

Δέσποινα Κούβαρη –Μπριόλα
Παιδίατρος

despoina_kouvari despoina_kouvari.jpg1 despoina_kouvari.jpg2 despoina_kouvari.jpg3 despoina_kouvari.jpg4 despoina_kouvari.jpg7 despoina_kouvari.jpg8 despoina_kouvari.jpg9 despoina_kouvari.jpg10 despoina_kouvari.jpg11 despoina_kouvari.jpg12 despoina_kouvari.jpg13 despoina_kouvari.jpg14 despoina_kouvari.jpg15

Ένα σχόλιο

  1. Ιφιγενεια says:

    Τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν πεθαίνουν! Περνούν στην αιωνιοτητα…

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*