Δήλωση Ηρώς Ζαβογιάννη για το εκλογικό αποτέλεσμα και την υποψηφιότητά της στο νομό Αιτωλοακαρνανίας

Δήλωση Ηρώς Ζαβογιάννη για το εκλογικό αποτέλεσμα και την υποψηφιότητά της στο νομό Αιτωλοακαρνανίας

Το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Κάποιοι ονειρεύονταν ή και επιδίωκαν στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, όμως είμαστε εδώ, δυνατοί, με το 31,6% με το οποίο μας εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός, παρά τις αντιξοότητες και το διαρκή πόλεμο που δεχθήκαμε, έτοιμοι για δυναμική και γόνιμη αντιπολίτευση και προεργασία για να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί τον κύριο εκφραστή των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων της χώρας και αυτό το μήνυμα θα διαμορφώσει την πορεία μας. Στόχος μας είναι να οργανώσουμε και να μεγαλώσουμε το κόμμα μας. Να εντάξουμε σε αυτό όλες και όλους που πάλεψαν αυτά τα χρόνια, συμπορεύθηκαν και στάθηκαν δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ. Με βάση την εμπειρία των 4,5 ετών διακυβέρνησης θα στοχαστούμε και θα συζητήσουμε για την Αριστερά που θέλουμε, για την Αριστερά που θέλει η προοδευτική κοινωνία για τα χρόνια που έρχονται.
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες μου στην Αιτωλοακαρνανία που με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Προσπάθησα να πραγματοποιήσω έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα στη βάση προγραμματικού λόγου, όπως αρμόζει στους πολίτες του τόπου μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου είτε εκλέχθηκαν είτε όχι. Ο αγώνας συνεχίζεται και μας χρειάζεται όλες και όλους. Ένας αγώνας για καλύτερο αύριο, με αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*