Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο δήμο Αμφιλοχίας – Μήνυμα δημάρχου

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο δήμο Αμφιλοχίας – Μήνυμα δημάρχου

Στις σχολικές αίθουσες επέστρεψαν σήμερα οι μαθητές της επικράτειας, για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς με την τελετή του αγιασμού.
Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε από τους ιερείς των δυο ενοριών πάτερα Οδυσσέα και πατέρα Γεώργιο σε όλα τα σχολεία της Αμφιλοχίας. Οι διευθυντές των σχολείων ευχήθηκαν στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη.
Στον αγιασμό του Γυμνασίου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Λεωνίδας Κατσαντάς και Σοφία Ανδρίκουλα, στο Γενικό Λύκειο Αμφιλοχίας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γιώρος Κατσούλας, η πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ Ζωή Ντρούτση ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπεχλιούλης η Τοπική σύμβουλος Μέλου Μπαρλά Μαγδαληνή (Ρούλα) και η πρόεδρος Γονέων & Κηδεμόνωνν Ρούλα Νικάκη.
Ο δήμαρχος έδωσε τις καλύτερες ευχές στους μαθητές για το επερχόμενο σχολικό έτος και τόνισε πως ο δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Σήμερα άρχισε μία νέα σχολική χρονιά, γεμάτη προσδοκίες, στόχους και όνειρα και με πρωταρχικό ζητούμενο την κατάκτηση της γνώσης. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πρόοδο.
Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί και μια νέα αφετηρία. Είμαι βέβαιος ότι γι’ άλλη μια χρονιά οι εκπαιδευτικοί με την ευσυνειδησία που τους διακρίνει, θα επιτελέσουν στο ακέραιο στα καθήκοντά τους και οι μαθητές θα αδράξουν την ευκαιρία και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
Στους μαθητές και στις μαθήτριες, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και να διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας για να συνδράμουμε στις προσπάθειές σας και να επιλύουμε κάθε ζήτημα που θα ανακύπτει προκειμένου να έχετε το κατάλληλο περιβάλλον και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης. Εσείς είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας και οι επιτυχίες σας είναι ιδιαίτερα σημαντικές για όλους μας.
Στους γονείς θέλω να ευχηθώ να έχουν τη δύναμη να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παιδιών.
Η χώρα μας, περνάει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, στην οποία το Σχολείο καλείται -περισσότερο από ποτέ άλλοτε- ν’ αποτελέσει χώρο προόδου, δημιουργίας και ελπίδας και το εκπαιδευτικό σύστημα ν’ αποκτήσει νέα δυναμική και ποιότητα.

Εύχομαι μία παραγωγική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*