Έκτακτη παραίτηση στον Αμβρακικό Λουτρού

Έκτακτη παραίτηση στον Αμβρακικό Λουτρού

Μετά από 6 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στην ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού, ο πρόεδρος Στάθης Νεφρός κατέθεσε σήμερα την άμεση και αμετάκλητη παραίτησή του από πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Αμβρακικού Λουτρού.
Ο Στάθης άφησε αναμφίβολα πίσω του μεγάλο έργο όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από την πορεία της ομάδας, την οποία αφήνει στη Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΝΑ, αφήνει πίσω ένα τεράστιο έργο σε αθλητικές υποδομές και δομές ακαδημιών.
Πάντως η ξαφνική παραίτηση του προέδρου και η αποκοπή του σε ότι έχει σχέση με την ομάδα, στην οποία εργάστηκε σκληρά επί 6 χρόνια θα πρέπει να προβληματίσει.
Ο Αμβρακικός Λουτρού συνεχίζει κανονικά την πορεία του την νέα σεζόν ενώ κανονικά θα συνεχίζουν να λειτουργούν και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου.
Ακολουθεί η παραίτηση του Προέδρου Στάθη Νεφρού

Προς Δ.Σ. ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ
Αγαπητοί Φίλοι.
Αναλαμβάνοντας την ποδοσφαιρική ομάδα του Αμβρακικού πριν 6 χρόνια, η φιλοδοξία μου ήταν να συμβάλω στην ανάκαμψη της ομάδας, τη διατήρηση και την δημιουργία των παιδικών τμημάτων, γηπέδων και εγκαταστάσεων, να αποτελέσει κυψέλη δραστηριοτήτων νέων ανθρώπων της περιοχής.
Σήμερα, μετά από μεγάλη σκέψη, ήρθε η ώρα να παραιτηθώ.
Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.
Με παρούσα επιστολή υποβάλλω την άμεση και αμετάκλητη παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου και μέλος του Δ.Σ.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τους χορηγούς, ποδοσφαιριστές και προπονητές που συνεργάστηκα και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Αμβρακικός είναι ιδέα με μεγάλη ιστορία και ποδοσφαιρικό πολιτισμό.
Εύχομαι καλή πορεία στο μέλλον.

Με εκτίμηση.

Στάθης Νεφρός

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*