Άρης Φλώρος: Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο που οδήγησε στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Άρης Φλώρος: Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο που οδήγησε στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Σε αποκαλύψεις για παρασκήνιο που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προχώρησε ο Άρης Φλώρος ενώπιον του Μικτού Δικαστηρίου της Αθήνας.
Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της Energa, που ήταν φίλος και πελάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ανέφερε ότι τον Ιούνιο του 2017 ενώ βρισκόταν στο γραφείο του αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, υπαρχιφύλακας του μετέφερε ότι ο κατηγορούμενος Κλοντιάν Λεκοτσάι τηλεφώνησε και είπε ότι θα κάνει κακό στην οικογένεια του, αν δεν του δώσει 5 εκατ. ευρώ. Ακόμη, ο Άρης Φλώρος ανέφερε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ στις φυλακές τους τρεις Αλβανούς, κατηγορούμενους στην υπόθεση.
Όμως, αναφέρθηκε σε συνάντηση η οποία του μεταφέρθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.
Η συνάντηση ήταν μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου και δύο συναδέλφων του.
Ο Άρης Φλώρος, πρόσθεσε ότι εκεί οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι του ζητούν 2 εκατ. ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί. Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων φέρεται να είπε: «Εμείς ελέγχουμε τους Αλβανούς στις φυλακές, δώσε τα λεφτά και θα φροντίσουμε να αλλάξουμε τις καταθέσεις τους».

πηγή:TheCaller.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*